Team Fit n Fight

Tanken med ett team är för att skapa en grupp som tillsammans hjälper varandra på gymmet.. Som en del i teamet kommer du att vara Fit ́n ́fights ansikte utåt, en ambassadör och förväntas att agera som en sådan. Att hålla ett rent leverne utan inblandning från kriminell verksamhet är en självklarhet. Ertappas man med sådant, utesluts man omedelbart från teamet och man kan även uteslutas från gymmet som medlem

Teamet ska som sagt vara ett ansikte utåt och som team medlem så kan man ibland komma att medverka på event, foton, PR och annat för Fit ́n ́fight. Som teammedlem förväntas du att vara aktiv på dina sociala medier för FNF samt Redcon1. Vi vill att du lägger ut på sociala kring gymmet och Redcon1 3ggr i veckan, samt delar våra (fnf ́s) inlägg. Viktigt är dock att ni inte bara delar eller lägger upp saker om gymmet. Om det bara kommer såna inlägg från er kommer folk tappa intresse.

Teamet kommer vara en registrerad förening och tillhöra SBFF så att de medlemmar som vill, ska kunna tävla för Team Fit ́n ́fight. Teammedlemmar som vill tävla i någon form har även möjlighet att mot extrakostnad få utökad coaching i träningsupplägg, kost och annat inför en tävling. Detta gäller inte bara tävling på scen utan även annan idrottsutövning.

Teamet kommer att erbjudas en föreläsning i månaden samt teamträffar där vi går igenom olika upplevelser, tar tips från varandra men vi kommer också arbeta med er mentalt och hur ni kan växa som människor både i och utanför gymmet. Ni kommer att lära känna er själva på ett annat plan än kanske tidigare och få en förståelse för hur kropp och huvud hänger ihop.

För att vara teammedlem måste du vara medlem och aktivt tränande på Fit ́n ́fight. Vi kan begära dopingtester på alla medlemmar fler än en gång då vi vill verka för en ren idrott och står bakom riksidrottsförbundets riktlinjer samt regler kring doping och annan fusk. Vi ska kunna säga att vi är rena!
Som medlem får du

• En uppsättning profilkläder som visar att ni tillhör Team Fit n fight samt andra profilprodukter
• Kraftig rabatt på Redcon1 produkter
En föreläsning per månad samt teamträffar
 Mental coachning
Möjlighet att tävla för Fit n fight
Tillhöra en mer sammansvetsad grupp av tränande personer

Kostnaden för att vara med i teamet kommer att vara 250:-/ månad.

Skicka ansökan med personligt brev och kontaktuppgifter till vår epost.

Mer info eller frågor, kontakta personalen på

Telefon: 0455-105 15