Inspiration och motivation

Hos oss står du och dina behov i fokus. Du får ett ett gym av absolut högsta kvalité i en atmosfär som inspirerar och motiverar din träning. Vi har tagit det bästa från fightingen och skapat gruppträningspass som ger dig den bästa träningen. Med våra generösa öppettider och kunniga personal är vi övertygade att du kommer att hitta en träningsform som passar just dig. Vi är ganska ensamma i vår marknadsegment om att erbjuda gym, pass, fight och butik under ett och samma tak.

Fit n Fight är ett träningscenter som förverkligar dina mål och visioner på riktigt. Hos oss får du möjligheten att träna med utrustning i världsklass. Maskinerna är ergonomiskt korrekt utformade och ser till att du får ut mer av din träning samt minimerar risken för belastningskador. Du kommer garanterat att märka skillnad! Detta gäller oavsett om du tränar för att förbättra din hälsa och välmående eller tränar för tävla och vinna; maskinerna är gjorda för dig!

I vår välsorterade butik hittar du ett stort sortiment av tillskott, kläder & utrustning från världens ledande leverantörer. Som medlem har du alltid minst 10% rabatt på allt i hela butiken. Vi samarbetar med leverantörer som Better Bodies, Gasp, Self, Freddy, Swedish Supplements, Celcius, Quest, Scivation, ON True Strength, Scitec Nutrition, Prime Nutrition, Blackstone Labs, Platinum Labs, Multipower Sportsfood, Olimp, etc.
Priser

ORDINARIE
12 mån 395 kr / mån
6mån 495 kr / mån
1 mån 700 kr

STUDENT/SENIOR
Student / senior 12 mån 345 kr / mån
Student / senior 6 mån 445 kr / mån
1 mån 700 kr

Du kan välja att betala via autogiro, faktura eller kontant.
Fält markerade med * är obligatoriska

Genom att kontakta oss genom detta formulär samtycker du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med GDPR (Allmänna dataskyddsförordningen). Läs mer här